close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
انجمن رایانت
چهارشنبه 02 اسفند 1396

تبلیغات

تبلیغات

درباره شرکت

درباره شرکت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تبلیغات

تبلیغات

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

 

گوشت مصنوعی,چگونگی تولید گوشت مصنوعی,شبه گوشت

همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی
با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکتها نزدیک تر شد.گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش رویکردهای مهربان تر با محیط زیست، کاهش رنج حیوانات و حل بحران غذا در جهان است، اما مسئله اصلی اینجاست که واکنش مردم به گوشت آزمایشگاهی چیست؟
این گوشت در اندازه های بزرگ از سلولهای ماهیچه ای توسط دکتر مارک پست از دانشگاه ماستریخت در هلند تولید شده است.
دانشمندان به دنبال راه های تازه ای برای پاسخ به مشکل و بحران غذا در جهان هستند از سوی دیگر گوشت مصنوعی می تواند محیط زیست و میلیونها حیوان را نجات دهد.
همبرگر آزمایشگاهی از لایه های ماهیچه گوشت گاو که در آزمایشگاه تولید شده ساخته شده و قرار است طی مراسمی در لندن پخته و خورده شود تا به دنیا به ویژه سرمایه گذاران تحقیقات ثابت شود که گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی یک حقیقت است.
دولت هلند کارهای دکتر پست را مورد حمایت مالی قرار داده است و در این میان یک فرد گمنام نیز 300 هزار یورو به این تحقیقات کمک کرده است، اما هنوز مشخص نیست که مردم از طعم این گوشت استقبال می کنند و آیا فکر اینکه این تکه های استیک، سوسیس و یا همبرگر ریشه در لوله های آزمایشگاه دارد مانعی برای فروش آن به شمار می رود یا خیر.

این همبرگر از 20 هزار رشته باریک بافت ماهیچه ای کشت شده تشکیل شده بود. دکتر پست که تاکنون چند آزمایش غیر رسمی هم برای تست مزه انجام داد، گفت: حتی بدون چربی، مزه این گوشت به طور منطقی خوب است.
وی قرار است ماه آینده طی مراسمی در لندن تنها با افزودن نمک و فلفل این گوشت را سرو کند.
گوشت مصنوعی یک محصول از گوشت حیوان است اما به طور کامل از یک حیوان زنده تشکیل نشده است، اما این محصول کاملا با شبه گوشت یا جایگزین گوشت که در غذاهای گیاهخواران وجود دارد و از پروتئینهای گیاهی چون سویا ساخته می شود فرق دارد.

شبه گوشت که همچنین جایگزین گوشت، گوشت ساختگی و یا تقلید گوشت هم نامیده می شود، تقریبا ویژگی‌هایی نظیر بافت، طعم، ظاهر و همچنین ویژگی‌های شیمیایی انواع خاصی از گوشت را دارد. بسیاری از این شبه گوشت‌ها بر پایه سویا و یا گلوتن تهیه می شوند. گیاهخواران از جمله مصرف کنندگان شبه گوشت هستند.
پیش بینی می شود که گوشت مصنوعی یا گوشت کشت شده در آزمایشگاه در کنار گوشت حیوانی با قیمتهای رقابتی به فروش برسد اما کارشناسان اظهار داشتند که این پیشرفت هنوز هم باید راه طولانی طی کند تا به آینده راه یابد.
نیل استفنز دانشمند علوم اجتماعی دانشگاه کاردیف در ولز گفت: این فناوری هنوز در مراحل اولیه است.

منبع:konjkav.com

سید تقی موسوی تاریخ ارسال: پنجشنبه 11 ارديبهشت 1393 18:40نظرات ()

نظرات کاربران

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خبرنامه

برای اطلاع از جدیدترین مطالب سایت تک آوند در خبرنامه عضو شوید...


آمار سایت

تعداد مطالب سایت: 333
تعداد نویسندگان ارسال شده: 116
تعداد کاربران: 125
بازدید امروز: 83
تعداد بازدید دیروز: 12
تعداد بازدید کل: 233,135

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجی

با سایت علمی چطور آشنا شدید؟






چه مطالبی بیشتر در سایت قرار گیرد؟